- vi bryr oss

Bilde: bak fra venstre: Atle, Arne, Arnt Terje, Jarle, Jan-Erik og Jens.
Foran fra venstre: Olav, Wiggo, Arne S, Lene og Ole


Torsdag 28 november spilte denne gjengen (bilde) innebandy kamp mot lærere fra Blomdalen ungdomsskole. Det skulle raskt vise seg at all innebandy-treningen gjennom flere år hadde sine fordeler. Pasninger, mottak og avslutninger satt mye bedre hos lærerne fra Mandal vgs enn hos Blomdalens lærere. Mandal vgs gikk ut i hundre og skaffet seg raskt en ledelse på 6-2. En sikker ledelse ble holdt hele kampen og kampen endte til slutt 13-8.

Smil og latter satt løst selv om dette var blodig alvor. En ny kamp enten i innebandy eller volleyball blir nok snart arrangert igjen.

Innebandy-treningen for lærere på Mandal vgs har pågått i mange år. I år har vi vært fra 10 til 12 stk på hver trening. Foran denne kampen hadde vår alt mulig mann Atle Tørresen skaffet fine drakter og frukt til kampen. Veldig bra.

Fysak leder Jarle Fjellstad

av Waren, Rune Kenneth, publisert 2. desember 2013 | Skriv ut siden