Vollyballjentene Hoest 2014

Fra venstre: Ingeborg Nøding, Kristine Torland, Thea Lehne, Susanne Abrahamsen, Tonje Vigmostad, Eline Aanensen og Maria Strisland

Kampene ble spilt i Gimlehallen i Kristiansand og det er idretts-elever fra KKG som arrangerer turneringen. De får da prøvd faget treningsledelse i praksis, og de gjorde en strålende jobb.

I første kamp møtte guttene Sam Eydes (Arendal) førstelag. Her ble det tap 2-0 i sett. Kampen bar preg av at guttene fra Mandal ikke hadde spilt sammen før og trengte litt tid på å komme i gang. Neste kamp mot KKG-bredde gikk mye bedre, hvor Mandals-guttene vant greit 2-0. Dermed gikk guttene videre til kvartfinale. Kvartfinalen ble en veldig spennende kamp mot Sam Eyde 2, kampen måtte avgjøres med ekstra sett. Begge lagene vekslet med å ha føringen i det avgjørende settet, men Mandals-guttene var sterkest på slutten.

Guttene spilte bare bedre å bedre jo lenger turneringen gikk. I semifinalen ventet KKG 1, et lag som var store favoritter til å vinne her i Agder, men også medaljekandidater i NM. KKG undervurderte nok Mandal litt, og Mandals-guttene leverte en kjempekamp. Akkurat som i kvartfinalen gikk kampen til et avgjørende 3 sett. Her kunne det gått begge veier, dessverre så var det KKG-guttene som hadde nervene mest under kontroll på de siste ballene og vant knepent. KKG vant også finalen mot Sam Eyde 1.

I bronsefinalen mot KVS-Lyngdal vant Mandals-guttene greit 2-0.

Jentene skulle ikke spille første kamp før kl 12.00. De brukte tida før til å øve inn system og heie på guttene.

Masse smil og positiv energi fra jentene.

I første kamp ventet KVS-Lyngdal. Etter klart tap i første sett, så reiste jentene seg mesterlig i andre sett og vant det. Kampen måtte gå til et avgjørende tredje sett. Dette ble en thriller. Det var likt hele veien, men jentene fra Mandal ville mest på slutten og dro seieren i land. Jentenes beste kamp :)

I andre kamp ventet Flekkefjord-Lister, og det ble en lett 2-0 seier. I siste kamp ventet KKG, her tapte jentene klart 2-0. Jentene ble da nummer 2 i puljen og kom da til finalen. I finalen ventet en ny kamp mot KKG. Jentene var innstilt på å spille bedre mot dem nå. Første sett ble allikevel klart tap. Mens i andre sett spilte jentene bedre og kjempet virkelig, men KKG var et bedre lag og dro også i land dette settet og vant finalen.

En annerledes skoledag, hvor elevene viste stor innsats og masse positiv energi.

Takk for en flott dag.

Idrettslærer