Mandal kommune er en av ti norske kommuner som fronter Redd Barnas kampanje mot seksuelle overgrep i 2015.

4.- 10. mai vises utstillingen «Hvis klær kunne fortelle» i Buen kulturhus. Redaktør i Lindesnes avis Fridtjof Nygaard vil forestå åpningen mandag 4. mai kl 19:00.

Barnefortellingerpresenteres gjennom klær, dukker, bøker som var i situasjoner der barn ble utsatt for ulike krenkelser. Barn som var så små og skadet at de selv ikke var i stand til å formidle sine rystende livserfaringer.

Alle historieneer autentiske og de er gitt til www.reddesmå.no  som presenterer utstillingen. Siri Søftestad ved Sørlandets Sykehus og  Øivind Aschjem med bakgrunn fra Alternativ til vold/Porsgrunn, har tatt initiativ til utstillingen. De er også ansvarlige for nettstedet og nettverket Redde Små.

Utstillingens intensjon er å bringe barnefortellinger så nær tilskueren at det skaper både følelsesmessig engasjement og mot til handling på vegne av de minste barna.

Utstillingen ble første gang vist i Kristiansand i januar 2012.

Siden har den vandret Norge rundt.

I Mandal vises utstillingen i foajeen i Buen kulturhus 4. – 10. mai og kan besøkes i kulturhusets åpningstid.

Alle hverdager er det helsepersonell til stede i Buen fra kl.  13- 15

Velkommen til åpning mandag 4. mai kl 19:00