Torsdag 26 oktober 2017

Gjennom å støtte Alternativt Dagsverk bidrar
du til at mennesker på Haydom og
nærområdet får:

Et bedre liv
Bedre sykehusbehandling
Bedre helse og velvære
Bedre skoletilbud

Torsdag 26.10 har elevene på Mandal videregående skole sitt
alternative dagsverk (AD)
til inntekt for solcellepanel på
Haydom Lutheran Hospital i Tanzania.

Om AD‐dagen

Elevene jobber en dag og får kr 400 i "lønn" av arbeidsgiver. Pengene kan betales kontant til eleven, via Vipps (skolens nr. er 131306) eller via nett-bank (konto 3201 65 84362). Elevens navn (Fullt navn) og klasse må oppgis ved betaling via Vipps eller nebank.
Disse opplysningene fremgår av elevens skolebevis/id-kort. Samme betalingsrutiner gjelder ved salg av Haydomkalenderen o.a.

Hver krone går uavkortet til prosjektet. Elevene tar alle mulige slags jobber. Eksempler kan være
vaske bil, rydde hagen, jobbe hjemme, selge vafler, bruke en dag av sin egen jobb til å jobbe for AD osv.

Haydomkalenderen

Elevene vil også selge Haydomkalenderen.
Den koster i utgangspunktet 50 kr, men på AD-dagen selger elevene den for kr. 100,- . Det betyr at du i tillegg til å kjøpe kalenderen støtter Haydom med 50 kr.

Om prosjektet

Haydom Lutheran Hospital har sterk tilknytning til Mandal, gjennom innsatsen til familien Olsen og
gjennom venneforeningen "Haydoms venner."
For å sikre en bedre og billigere strømtilførsel skal det bygge solcellepanel på takene
på sykehusområdet. Elevene på Mandal videregående skole har målsetting om
å samle inn 200 000 kr.

Hus Med Solcelle

Takk for at du støtter Alternativt Dagsverk!
AD‐komiteen på Mandal videregående skole

av Døvik, Rita Kvinge, publisert 23. oktober 2017 | Skriv ut siden