Første kull med elever som har valgt Spansk III på Mandal Videregående tilbringer nå en uke i Salamanca i Spania for å få innblikk i spansk kultur og historie, sammen med spansklærere fra Mandal og medelever fra KKG i Kristiansand.

Etter ankomst til Madrid tirsdag kveld, ble onsdagen tilbrakt i hovedstaden med museumsbesøk, byvandring og andre kulturopplevelser. Deretter fortsatte studieturen med buss til Salamanca der elevene ble møtt av vertsfamilier. Her får de et skikkelig "språkbad" med måltider og innkvartering i ulike familier, språkskole på formiddagen, og byvandring med spansk lokalguide på ettermiddagen.

På bildene ser vi elevene fra Mandal foran Universitetet i Salamanca, som er det 3.eldste i Europa fra 1218. Byen har mye spennende historie og arkitektur, og vi får også litt innblikk i dagsaktuelle nyheter med spanske flagg som markerer samholdet i Spania.

av Døvik, Rita Kvinge, publisert 6. november 2017 | Skriv ut siden