Hvem kan låne?

Alle elever og ansatte ved Mandal videregående skole, inklusiv Karriere Lindesnes. Elev- og personalkort brukes som lånekort.

Hva kan lånes?

Du kan låne bøker, lydbøker, tidsskrifter og filmer på dvd. Oppslagslitteratur (atlas, leksikon osv.) kan kun lånes i en kortere periode og må ikke tas med hjem. Vi kan også skaffe bøker fra andre bibliotek!

Hvor mye kan jeg låne og hvor lenge?

Vanlig lånetid for bøker og andre medier finner du i oversikten under. Lånetiden kan imidlertid forlenges hvis ikke andre står på venteliste. Du kan selv forlenge lånet ved å logge inn på Meg&mitt, eller du kan komme innom og snakke med oss.
.
Bøker 28 dager
Bøker (til særemne) 56 dager (dobbel tid)
Lydbøker 28 dager
Filmer (maks 3 om gangen) 3 dager
Tidsskrifter 3 dager
Ordbøker 1 dag
Fjernlån Varierende

Innlånte bøker fra andre bibliotek kan ikke alltid forlenges, da disse ikke tilhører oss.
Kom innom så sjekker vi om lånet kan fornyes for deg!
.

Regler lærebøker.

1. Lærebøker SKAL leveres til biblioteket! Vi har registrert bøkene på deg og må scanne inn bøkene for at de skal registreres som levert. Du må selv sørge for at bøkene blir levert til biblioteket.

2. Alle lærebøkene skal leveres på slutten av skoleåret! Hvis ikke du har levert lærebøkene dine innen fristen må du erstatte dem. Dette gjelder også selv om du skal ha boken igjen til neste år.

3. Du er ansvarlige for det eksemplaret du låner! Du SKAL skrive navnet ditt i boken. Dette for å unngå at du blander bøkene med andre. Leverer du inn et eksemplar som ikke er registrert på deg, regnes dette som en innlevering på den som boken står registrert på, ikke på deg.

4. Hvis lærebøkene blir stjålet skal det politianmeldes! Du er ansvarlige for å sikre bøkene på forsvarlig måte. Blir de likevel borte er det en politisak og det skal anmeldes.

av Lindland, Anette, publisert 7. juni 2013 | Skriv ut siden