Vi tilbyr byggteknikk på Vg2 ved Mandal Vgs

Etter utdannelse kan du bli tømrer, murer, stillasbygger og betongfagarbeider. Ingen arbeidsdager blir like!

Tømrerfaget er en utdanning som byr på stadig nye muligheter og utfordringer, samtidig som du treffer arbeidskompiser med de samme interessene som deg.

Ved å ta vårt programfag får du en spennende jobb hvor mye avhenger av deg.

Fagoversikt for Vg2 elever:

Fellesfag:

• Engelsk - 56 timer i året
  • Kroppsøving - 56 timer i året
  • Norsk - 56 timer i året
  • Samfunnsfag - 84 timer i året

Programfag:

• Produksjon - 337 timer i året
  • Bransjelære- 140 timer i året

bransjelære får du en innføring i bruk av datatekniske tegneprogram. Vi gir deg mulighet til å få kursbevis i den teoretiske opplæringen i stillas og ikke minst får du god arbeidserfaring til fremtidige læreplasser.

Store deler av fagene produksjon og prosjekt til fordypning er på Vg2 praktisk arbeid ute hos kunder og bedrifter. Vi tar på oss arbeidsoppdrag i distriktet og du som elev får prøvd ut deg ut som yrkesutøver. Skolen disponerer egen buss, brakke og verktøybrakke som blir brukt ute på oppdrag.

Etter endt Vg2 kan du søke læreplass i betongfaget, murerfaget, stillasfaget eller tømrerfaget. Du kan også velge å søke påbygg til generell studiekompetanse som gir muligheten for å gå videre på høyskole og universitet.

av Døvik, Rita Kvinge, publisert 15. oktober 2014 | Skriv ut siden