Vg2 salg, service og sikkerhet går i dybden innenfor fagene markedsføring og salg, økonomi og administrasjon og sikkerhet.

På service og samferdsel legger vi stor vekt på å gjøre undervisningen så praktisk og variert som mulig.

Vi kan nevne:
•Utplassering i bedrift eller butikk
•Ungdomsbedrift
•Egen  butikk
•Bedriftsbesøk

Etter Vg2 salg, service og sikkerhet kan du inngå lærekontrakt innenfor områdene kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget eller vekterfaget. Du kan også ta påbygg i tredjeklasse for å gå videre på høyere utdanning!

Dette utdanningsløpet gjør deg i stand til å søke læreplass innen følgende fagområder;

• kontor- og administrasjonsfaget
  • salgsfaget
  • sikkerhetsfaget

På Vg2 er timeplanen lagt opp på samme måte med ungdomsbredift og prosjekt til fordypning.

Fagoversikt for Vg2 elever:

Fellesfag:

• Engelsk - 56 timer i året
  • Kroppsøving - 56 timer i året
  • Norsk - 56 timer i året
  • Samfunnsfag - 84 timer i året

Programfag:

• Markedsføring og salg - 169 timer i året
  • Sikkerhet - 140 timer i året
  • Økonomi og administrasjon - 168 timer i året

Ved å fullføre fagbrevet innenfor denne utdannelsen har du et bredt spekter av arbeidsplasser å velge mellom.

Du kan bli butikkmedarbeider, butikksjef, eiendomsmegler, bankmedarbeider, sikkerhetsvakt som vekter, reiselivsarbeider, kontormedarbeider, jobbe innen databransjen og arbeide med markedsføring og salg.

For mer informasjon: VilBli

av Døvik, Rita Kvinge, publisert 9. desember 2014 | Skriv ut siden