Salg, service og reiseliv

Kan du tenke deg å jobbe med kundebehandling?
Ønsker du å være bedriftens ansikt utad?
Da kan service og samferdsel være noe for deg

Utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjer, fra salg til transport. I disse bransjene står kunnskaper om lover og forskrifter og evnen til å analysere kundenes behov for å kunne foreslå tradisjonelle og nye løsninger sentralt.

Ønsker du utfyllende informasjon om Utdanningsløpet for Salg, service og reiseliiv, finner du det her.

Etter Vg2 eller etter oppnådd yrkeskompetanse kan du velge Vg3 påbygging til generell studiekompetanse.

* * * * *
For elever som begynte opplæringsløpet ved Service og samferdsel høsten 2019, finnes informasjon om Vg2 opplæringsløp her.

Klikk for stort bildeService og samferdsel - praksisperiode okt 2019 Mandal vgs Praksisperoden for elevene i 1SSB er i full fanf en dag i uken i flere uker fremover.  Bedrifter i Mandal, Luyngdal, Lindesnes og Konsmo har hatt mange, nye gode servicemedaarbeidere i praksis.  Vi er takknemlig for alle virksomheter som gir elevene muligheten til å teste uut og lære et yrke i skoletiden.

Du lærer:

• kundebehandling og salg
  • administrasjon og digitale verktøy
  • økonomisk og bærekraftig drift
  • om entreprenørskap
  • om reiseliv og turisme
  • planlegging og gjennomføring av sikkerhetstiltak

Du bør være:

• høflig og serviceinnstilt
  • interessert i å kommunisere med mennesker
  • åpen for ulike kulturer og tradisjoner
  • organisert, ryddig og strukturert

Hvorfor velge akkurat Mandal videregående skole?

Fritekst

Klikk for stort bildeGruppearbeid om de 5 P'er Mandal vgs

Gruppearbeud om de 5 P'er: pris, plass, produkt, påvirkning, personalet.  Vir bruker reklamen som ble sendt ut med dagens aviser

Det er også en rekke andre ulike yrker du kan lese om.