Informasjon om skoleplass

Ofte stilte spørsmål - ETTER - søknadsfristen er gått ut.

1. mars
 er søknadsfrist for å søke ordinært inntak til videregående skole og formidling til læreplass som lærling.

1. februar er søknadsfristen for å søke inntak med fortrinnsrett, individuell behandling, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat.

For mer informasjon, se her

Finalene i Skole-NM arrangeres som et desentralisert mesterskap med ulike fag fordelt på 13 skoler i fem fylker. Deltagerne i finalene kvalifiserer gjennom fylkesmesterskap som ble arrangert i perioden januar-mars 2022. Finalene i Skole-NM arrangeres april 2022.

De videregående skolene i Agder går over på grønt nivå fra mandag 17. januar.
Men det er viktig å si at det fortsatt er krav om smittevernfaglig forsvarlig drift,
forklarer Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.
Informasjon fra Agder fylkeskommune vedrørende Covid-19 situasjonen finner du her.

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Agder 2022.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Agder blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 4 til 7. Målet er å få en oversikt overhvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Ny digital skolehelsetjeneste for elever og lærlinger

Mandal videregående skole er en VIP-skole
Mandal videregående skole jobber systematisk for at elevene skal ha et trygt og godt skolemiljø. Vi er opptatt av at alle skal inkluderes og ha noen å være sammen med.
Vi bruker programmet VIP – Veiledning om psykisk helse i videregående skole, på alle klassene i vg1 for å oppnå dette.

Til foresatte for elever på Vg2 studieforberedende ved Mandal videregående skole

Mandal videregående skole er godkjent som dysleksivennlig skole av Dysleksi Norge.

Årets elevundersøkelse gjennomføres i tidsrommet uke 46 og 47 (15. – 28. november 2021.
I høstsemesteret er det er obligatorisk for skolene å gjennomføre Elevundersøkelsen på Vg1, Vg2 og Vg3.
Gjennomføringsperioden for høstsemesteret er 1. oktober til 31. desember.

Klassebildene og vennebildene til Vg2 og Vg3 elevene er ferdige. Det ligger info om kjøp, pris og henting av bilder på facebook og instagram