Krafttak mot kreft er
Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon.
Dette er vår felles store dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

International Language Competition (ILC) er en språk- og kulturkonkurranse i moderne språk for ungdomsskoler og videregående skoler. Mundolingue er arrangør og Cappelen Damm er hovedsamarbeidspartner

1. mars er søknadsfrist for å søke ordinært inntak til videregående skole og formidling til læreplass som lærling.

1. februar er søknadsfristen for å søke inntak med fortrinnsrett, individuell behandling, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat.

Fravær av helsegrunner omfatter alt helserelatert fravær, blant annet sykdom og skade, karantene eller isolasjon samt milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse.

Alle elever på VG1 får tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

I dag, 3. desember 2020 kl 0800 ble videoen om skolen vår publisert på skolens facebookside.
Opptak, klipp og redigering er gjort av Media Sør. De var her i november og filmet.

Du finner filmen her eller her

Elever som har fravær av helsegrunner, skal slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Unntaket fra regelverket gjelder ut skoleåret 2020 - 2021. Elever under 18 år må likevel legge fram bekreftelse fra en forelder, mens myndige elever kan legge fram egenmelding.

Årets elevundersøkelse gjennomføres i tidsrommet uke 47 og 48 (16. – 27. november 2020.
I høstsemesteret er det er obligatorisk for skolene å gjennomføre Elevundersøkelsen på 7. trinn, 10. trinn og Vg1. Skolene velger selv om de vil gjennomføre på flere trinn.
Gjennomføringsperioden for høstsemesteret er 1. oktober til 31. desember.

Litt egenreklame koster vi på oss idag.

Onsdag 28. og torsdag 29.10 fra kl 11.10-11.50 kommer Endre Drange Thompson  på biblioteket på Mandal vgs for å snakke om boka si. Elever og ansatte kan hente gratisbillett i resepsjonen. 30 billetter pr forestilling.. Løp og hent