Informasjon om skoleplass

Ofte stilte spørsmål - ETTER - søknadsfristen er gått ut.

1. mars
 er søknadsfrist for å søke ordinært inntak til videregående skole og formidling til læreplass som lærling.

1. februar er søknadsfristen for å søke inntak med fortrinnsrett, individuell behandling, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat.

For mer informasjon, se her

Helsesykepleier er et tilbud til skolens elever som har behov for råd, veiledning, samtale eller undersøkelser rundt egen helse. Tilbudet er gratis.

Vil du hjelpe oss med bilder og illustrasjoner? Vi arrangerer en foto- og illustrasjonskonkurranse hvor temaet er mobilitet på Agder.

Mandal vgs innkaller elever på Vg3 og deres foresatte til møte i skolens auditorium, onsdag 14. september kl 18.

Finalene i Skole-NM arrangeres som et desentralisert mesterskap med ulike fag fordelt på 13 skoler i fem fylker. Deltagerne i finalene kvalifiserer gjennom fylkesmesterskap som ble arrangert i perioden januar-mars 2022. Finalene i Skole-NM arrangeres april 2022.

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen i Agder 2022.

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Agder blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 4 til 7. Målet er å få en oversikt overhvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Ny digital skolehelsetjeneste for elever og lærlinger