Informasjon om skoleplass

Ofte stilte spørsmål - ETTER - søknadsfristen er gått ut.

1. mars
 er søknadsfrist for å søke ordinært inntak til videregående skole og formidling til læreplass som lærling.

1. februar er søknadsfristen for å søke inntak med fortrinnsrett, individuell behandling, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat.

For mer informasjon, se her

Krafttak mot kreft er
Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon.
Dette er vår felles store dugnad i kampen mot kreft og Norges nest største innsamlingsaksjon.

Alle elever på VG1 får tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Elever som har fravær av helsegrunner, skal slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Unntaket fra regelverket gjelder ut skoleåret 2020 - 2021. Elever under 18 år må likevel legge fram bekreftelse fra en forelder, mens myndige elever kan legge fram egenmelding.

Litt egenreklame koster vi på oss idag.

Onsdag 28. og torsdag 29.10 fra kl 11.10-11.50 kommer Endre Drange Thompson  på biblioteket på Mandal vgs for å snakke om boka si. Elever og ansatte kan hente gratisbillett i resepsjonen. 30 billetter pr forestilling.. Løp og hent

24.04. Det er viktig at vi fortsetter opplæringen selv om ungdommene ikke er fysisk på skolene. Situasjonen krever at vi samarbeider om opplæringen, ungdommer, lærere, ledere og foresatte. Vi oppfordrer elevene og foresatte om ta en samtale rundt organiseringen av dagene. Vi har noen punkter som vi tror er viktige å diskutere:

Her finner du presentasjonen som ble vist på de åpne kveldene som ble holdt for ungdomsskoleelever og -foreldre.