Skolen har som også ulike tilbud innenfor alternativ opplæring. Her inngår et grunnkompetanse-løp og dagliglivstrening. Deler av opplæringen skjer innenfor ovennevnte studieretninger. Vi har også en egen seksjon for Hverdagslivstrening. Innenfor alternativ opplæring er det ca 25 elever.

I tillegg til den ordinære videregående opplæringen har skolen også et karrieresenter som tilbyr undervisning for voksne. Det gis tilbud om kveldsundervisning for å ta studiekompetansegivende fag, sveisekurs og sertifiseringskurs, datakurs, økonomikurs m.m. Det skreddersys også opplegg for voksne med opplæringsrett. I tillegg er realkompetanse­vurdering av voksne blant oppgavene til Ressurssenteret. Til sammen har Karriere Lindesnes bortimot 400 kursdeltakere i løpet av et skoleår. Se informasjon i fanen "Karrieresenter".

Læreplaner finner du her:   Udir Logo